Il Casolare is een Biologische Extra Vergine Olijfolie van eerste persing.
DE SMAAK
Een smeraldgroene kleur en het typische aroma van vers geperste olijven. De smaak is fruitig.
TIPS VOOR IN DE KEUKEN
Ideaal voor alle toepassingen van rauwe gerechten (salade, peulvruchten, bruschetta) en op elk gerecht dat zich makkelijk bindt met zijn fruitige smaak.
Afkomstig van olijven gekweekt in een natuurlijke omgeving en gecontroleerd door ICEA (Instituut voor ethische en milieucertificering). Product dat minder “gestrest” is door de verwerking, rijk aan polyfenolen en andere vluchtige stoffen die, naast een natuurlijke verdediging van de olie, verantwoordelijk zijn voor typische aroma’s en smaken.
Marloes (geverifieerde eigenaar) –
Mooie kleur en heerlijke smaak.
urszula –
duur maar goed product
Antoinette van Heijningen –
De olijfolie is mooi van kleur, zacht van smaak, ik kook er nu dagelijks mee maar eigenlijk komt hij puur in salades of op brood het beste tot zijn recht.
Prijs niet altijd goed vergelijkbaar in Nederland omdat andere flessen vaak minder inhoud hebben. Ik koop er een paar tegelijk dan vallen verzendkosten wel mee.
Bij eerste bestelling ook pastameel gratis gekregen. Nu moet ik nog een pastamachine kopen.