MENGAZZOLI | ParPaccio - Aceto da Grattuggiare - Limone e Zenzero | 160g

Parpaccio van Mengazzoli is een nieuw ingrediënt in de Italiaanse keuken, een solide azijn die wacht om opnieuw te worden omgezet in de interpretaties van chef-koks en fans in de keuken; een nieuwe cultuur van sublimatie van vloeibare massa in vaste stof en vervolgens iets anders. We raden aan het te smelten en het vervolgens in iets anders te hervormen, het in lagen te snijden om transparantie te verkrijgen, het te drogen om de knapperige dichtheid te verhogen, zelfs het tot stof te laten worden, het te kristalliseren, het in geraffineerde vormen te vervormen, of het eenvoudig in oneindige pufjes te raspen.

Parpaccio Mengazzoli past perfect bij visgerechten, om te proberen met zalm en forel, verrassend in combinatie met garnalen. Probeer het in zomerse salades, met tartaar en etnische gerechten, fruit, desserts, ijs en zelfs in cocktails.

Parpaccio ontving tijdens het Anuga 2019-evenement de ITALIAN FOOD AWARD 2019-prijs voor de beste innovatie in de categorie "DRESSING & AZIJNEN" en werd geselecteerd als een van de 3 beste voedselproductinnovaties van het jaar!

Op voorraad
SKU
MEN18280
€ 10,75
Keurmerk webwinkel


Binnen 1-3 werkdagen bij U thuis bezorgd via PostNL

TOP-kwaliteit producten

Uitstekende en persoonlijke Service

Groot assortiment

Ruim 1000 artikelen op voorraad

Klantenservice: 7 dagen in de week

06.44244239

14 dagen bedenktijd + 14 dagen retour

retourkosten voor eigen rekening

Scherpe prijzen!



Verzendkosten


We Ship to Europe

We Ship to Worldwide

 

 
Nieuwe Producten

ParPaccio - Aceto da Grattuggiare - Limone e Zenzero
Inhoud : 160g
Ingrediënten : N/A

Merk : MENGAZZOLI
www.mengazzoli.it
Gemaakt in : Mantova
Regio : Lombardije

Artikel # : MEN18280

Meer informatie
Featured Product Nee
Merk MENGAZZOLI
Produceert in: Italië
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:MENGAZZOLI | ParPaccio - Aceto da Grattuggiare - Limone e Zenzero | 160g
Uw waardering
Stel uw vraag
Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.