CACAO BARRY - Since 1842 | Ocoa Pur Noir 70% - Q Fermentation | 1Kg

CACAO BARRY - Since 1842 | Ocoa Pur Noir 70% - Q Fermentation Inhoud : 1Kg Ingrediënten : 73% cacaomassa , 26,5 % suiker , emulgator : sojalecithine , natuurlijke vanille aroma . Merk : CACAO BARRY - Since 1842 www.cacao-barry.com Gemaakt in : Frankrijk Artikel # : BAR53020
Op voorraad
SKU
BAR53020
€ 17,80
Keurmerk webwinkel


Binnen 1-3 werkdagen bij U thuis bezorgd via PostNL

TOP-kwaliteit producten

Uitstekende en persoonlijke Service

Groot assortiment

Ruim 1000 artikelen op voorraad

Klantenservice: 7 dagen in de week

06.44244239

14 dagen bedenktijd + 14 dagen retour

retourkosten voor eigen rekening

Scherpe prijzen!



Verzendkosten


We Ship to Europe

We Ship to Worldwide

 

 
Nieuwe Producten

De Ocoa Pur Noir chocolade van het merk "Cacao Barry since 1842" is een onderscheidend donkere chocolade couverture (dekking) met een intense cacaosmaak en een vleugje fijne zuurgraad. Met ontvette cacaopoeder, Ocoa Pur Noir 70% chocolade couverture is uitstekend voor bereidingen zoals ganache of mousse, maar ook voor de vullingen.

Elke chocolade uit de 'Toute la pureté de la nature' serie is gemaakt uit pure cacaobonen met behulp van de Q - Fermentation™ methode. Met de Ocoa donker chocolade, zal uw dessert creaties op een geheel nieuwe dimensie.

Meer informatie
Produceert in:
Featured Product Nee
Merk CACAO BARRY
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:CACAO BARRY - Since 1842 | Ocoa Pur Noir 70% - Q Fermentation | 1Kg
Uw waardering
Stel uw vraag
Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.