Mediterrane Zoutkappertjes van het merk La Palma
Ontdek de essentie van de Middellandse Zee met onze zorgvuldig vervaardigde zoutkappertjes. Deze heerlijke smaakmakers zijn geproduceerd volgens de eeuwenoude Mediterrane traditie, met behulp van zout afkomstig van de Saline van Margherita di Savoia. Onze zoutkappertjes zijn een smaakvolle aanvulling op verschillende gerechten en voegen een kenmerkende zoute en pittige smaak toe.
Kenmerken:
- Gemaakt volgens de traditionele Mediterrane methode
- Verrijkt met zout uit de Saline van Margherita di Savoia
- Perfect voor salades, pasta’s, visgerechten en meer
- Hoogwaardige kwaliteit, zorgvuldig geselecteerd en verwerkt
Receptideeën / Toepassingen:
- Pasta Puttanesca: Geniet van de klassieke Italiaanse smaak met een Pasta Puttanesca. Voeg onze zoutkappertjes toe aan een saus van tomaten, knoflook, olijven en ansjovis. Serveer deze heerlijke saus over spaghetti of penne voor een smaakvolle maaltijd.
- Insalata di Polpo e Patate: Maak een traditionele Italiaanse Insalata di Polpo e Patate door zoutkappertjes toe te voegen aan een salade van octopus, aardappelen, knoflook, peterselie en olijfolie. Een frisse en smaakvolle traktatie.
- Salmone al Limone con Capperi: Bereid Salmone al Limone con Capperi door zalmfilet te bakken met citroen en kappertjes. Een eenvoudig en heerlijk Italiaans visgerecht dat de smaken van de Middellandse Zee naar voren brengt.
- Vitello Tonnato: Maak een authentieke Vitello Tonnato met plakjes kalfsvlees bedekt met een romige tonijnsaus, verfijnd met zoutkappertjes. Een delicaat en smaakvol gerecht dat perfect past bij warme dagen.
Voeg een vleugje authenticiteit toe aan je Italiaanse gerechten met onze zoutkappertjes, rechtstreeks vanuit de prachtige regio van de Middellandse Zee.
Antoinet Swen –
Heel fijn dat deze heerlijke zoute kappertjes in het assortiment zijn opgenomen.
Arthur –
Zeer goed !
Sabine –
Heerlijke kappertjes, omdat ze niet in het zuur zwemmen proef je de echte smaak ipv het zuur.
Antonino (geverifieerde eigenaar) –
Heel mooie kappertjes, ik gebruik ze zo: ik doe ze één voor één uit het zout en week ze in ruim water om ze te ontzouten. Het zout bewaar ik! Ik gebruik het voor Gamberoni all’aglio met witte wijn en het kappertjeszout. Toen ik chef was, maakte ik tomatensaus met knoflook, kappertjes, peperoncino piccante en oregano, geserveerd bijvoorbeeld met ossenhaas of zwaardvis. Ik zie niet van waar ze geproduceerd zijn, ze zijn verpakt in Napoli, dus ik ga ervan uit dat ze Marokkaanse kappertjes zijn. In Marokko hebben ze fantastische kappers en saffraan.
Milan Kostanjevec –
Ik vond ze ook wel lekker maar idd zoals hier eerder omschreven is:
Uitlekken in water is een goed idee, er zit veel zeezout in het potje.
Wees voorzichtig daarmee als je een dieet volgt.