LANZI | Guanciale di Norcia

LANZI | Guanciale di Norcia
Inhoud :
Ingrediënten : varkensvlees, zout, dextrose, smaken en kruiden.
Antioxidanten: E301. Conserveermiddelen: E250 - E252

Merk : LANZI
https://www.lanzisrl.it/
Gemaakt in : Norcia (PG)
Regio : Umbrië

Op voorraad
SKU
NOR18059
Gegroepeerde productitems
Product NaamAantal
Hele stuk Guanciale di Norcia van 1000÷1020g (14.59€/Kg) Nog 1 beschikbaar
€ 14,59
Hele stuk Guanciale di Norcia van 1080÷1100g (14.59€/Kg) Nog 1 beschikbaar
€ 15,76
Hele stuk Guanciale di Norcia van 1200÷1220g (14.59€/Kg) 0 beschikbaar
€ 17,51
Niet op voorraad
Hele stuk Guanciale di Norcia van 1220÷1240g (14.59€/Kg) 0 beschikbaar
€ 17,80
Niet op voorraad
Hele stuk Guanciale di Norcia van 1360÷1380g (14.59€/Kg) 0 beschikbaar
€ 19,84
Niet op voorraad
Hele stuk Guanciale di Norcia van 1460÷1480g (14.59€/Kg) 0 beschikbaar
€ 21,30
Niet op voorraad
Hele stuk Guanciale di Norcia van 1480÷1500g (14.59€/Kg) Nog 1 beschikbaar
€ 21,59
Hele stuk Guanciale di Norcia van 1600÷1620g (14.59€/Kg) Nog 1 beschikbaar
€ 23,34
Hele stuk Guanciale di Norcia van 1740÷1760g (14.59€/Kg) 0 beschikbaar
€ 25,39
Niet op voorraad
Hele stuk Guanciale di Norcia van 1820÷1840g (14.59€/Kg) 0 beschikbaar
€ 26,55
Niet op voorraad
Keurmerk webwinkel


lazyload

Binnen 1-3 werkdagen bij U thuis bezorgd via PostNL

TOP-kwaliteit producten

Uitstekende en persoonlijke Service

Groot assortiment

Ruim 1000 artikelen op voorraad

Klantenservice: 7 dagen in de week

06.44244239

14 dagen bedenktijd + 14 dagen retour

retourkosten voor eigen rekening

Scherpe prijzen!

 

 

 
Nieuwe Producten

LANZI | Guanciale di Norcia

Wordt echte Romeinse carbonara gemaakt met pancetta of met guanciale? Wat is het originele Amatriciana-recept?

Pancetta en guanciale zijn typische Italiaanse salami die erg beroemd zijn en over de hele wereld gewaardeerd worden, afhankelijk van hun variaties. Beide zijn gemaakt van varkensvlees en vervolgens verwerkt met zout en peper en andere kruiden.

Het verschil tussen spek en guanciale ligt in de eerste plaats in de verschillende stukken vlees waaruit ze zijn afgeleid: in feite wordt spek verkregen uit het ventrale deel van het varken, terwijl het guanciale het gevolg is van de verwerking van de varkenswang, of uit de keel en bij de nek.

Het verschil tussen spek en guanciale is een verschil dat veel experts en kookliefhebbers in twijfel trekt, aangezien beide salami worden gebruikt voor de bereiding van typische gerechten uit de Italiaanse keuken en vooral uit de Romeinse keuken, zoals carbonara en amatriciana. Hoewel het gebruik van in blokjes gesneden spek een wijdverbreide trend is, is het guanciale de echte - maar niet onomstreden - koning van de ingrediënten voor de carbonara, ook aanwezig in het originele recept van amatriciana pasta. Hierover twijfelen koks en liefhebbers van de Romeinse keuken niet, dus als u een van deze twee gerechten bereidt en u weet niet wat u moet kiezen tussen spek en guanciale, vertrouw dan op ons advies!

Meer informatie
Featured ProductNee
MerkLANZI
Produceert in:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:LANZI | Guanciale di Norcia
Uw waardering
Stel uw vraag
Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.