POSTNL

Veilig en snelle verzendingen

TOP SERVICE 7 DAGEN PER WEEK

Snelle en persoonlijke service

14 DAGEN BEDENKTIJD

+ 14 dagen retour

GROOT ASSORTIMENT

Ruim 700 artikelen op voorraad!

Harder Kuit (Bottarga di Muggine) | LE MAREVIGLIE

SKU: LEM60005

 7,63 8,07 incl. btw
KOOP NU
Verzending: PostNL

 Afhalen: Apeldoorn (alleen op afspraak)

Slechts 3 resterend op voorraad

Toevoegen aan winkelwagen
Heb je een vraag?
Onze experts staan klaar om te helpen.
+31 6 442 442 39
EAN:

Harder Kuit (Bottarga di Muggine) | LE MAREVIGLIE

Ingrediënten : harder-eieren, zeezout.

Merk : LE MAREVIGLIE
https://www.lemareviglie.com/
Gemaakt in : Cagliari (CA)
Regio : Sardinië

Artikel # : LEM60103

Harder Kuit (Bottarga di Muggine) | LE MAREVIGLIE

Le Mareviglie – Traditionele Bottarga di Muggine uit Sardinië

Ervaar de onmiskenbare zilte aroma’s van de zee in onze Bottarga di Muggine van Le Mareviglie, een kleinschalig bedrijf gevestigd in Cagliari, de hoofdstad van het betoverende eiland Sardinië. Onze Bottarga wordt bereid volgens een eeuwenoud familierecept, waarbij de essentie van de zee behouden blijft en het zeezout met uiterste zorg wordt gedoseerd. Beschikbaar in hele vorm of geraspt, bieden wij deze traditionele delicatesse aan die het resultaat is van wijsheid en vakmanschap.

Wat is Bottarga di Muggine?

Bottarga di Muggine, een delicatesse verkregen uit de eieren van harder (mullet), wordt met zorg gewassen, gezouten en gedroogd volgens oude technieken. Deze specialiteit wordt al sinds de oudheid gewaardeerd door verschillende culturen zoals Arabieren, Feniciërs, Carthagers, Egyptenaren en Romeinen. Het stond bekend als kostbaar ruilgoed en een nobel geschenk. Bij Le Mareviglie blijven we trouw aan de ambachtelijke bereidingswijze en bieden we Bottarga di Muggine aan in verschillende formaten, zowel heel als geraspt.

Recepten:

Recept 1: Bottarga di Muggine Plakjes

Ingrediënten:

  • Bottarga di Muggine
  • Extra vierge olijfolie
  • Verse citroen

Bereidingswijze:

  1. Snijd de Bottarga di Muggine in dunne plakjes.
  2. Schik de plakjes op een bord en besprenkel met extra vierge olijfolie.
  3. Voeg een paar druppels verse citroen toe voor een verfrissende touch.
  4. Serveer als voorgerecht, begeleid met druiven voor een harmonieuze smaakcombinatie.

Recept 2: Geraspte Bottarga di Muggine op Toast

Ingrediënten:

  • Geraspte Bottarga di Muggine
  • Plakjes toastbrood
  • Boter

Bereidingswijze:

  1. Rooster het toastbrood tot het knapperig is.
  2. Smeer een beetje boter op de warme toast.
  3. Bestrooi de toast rijkelijk met geraspte Bottarga di Muggine.
  4. Geniet van deze smaakvolle toast als aperitiefhapje of als een heerlijke snack.

 

Gewicht N/B
Formaat

70g (109€/Kg), 72g (109€/Kg), 74g (109€/Kg), 76g (109€/Kg)

Merk

LE MAREVIGLIE

  1. F. C. Silbermann

    Een verrukking over pasta, in plaats van parmezaanse kaas. Vooral over linguini met vongole, is dit heel veel beter dan kaas. Het is hetzelfde idee als gedroogde tonijn lokken over een Japans gerecht

  2. Giorgio

    Goede kwaliteit

  3. Mario Agus

    Anche il prezzo è molto conveniente riguardo gli altri prezzi nel mercato in Olanda.

  4. Alessandro (geverifieerde eigenaar)

    Super lekker in extra smak in de pasta te geven. Probeer pasta Met botero/olie EN geraspt bottarga

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.