MOLINO SPADONI | Farina Speciale Professionale per Pizza Classica PZ3 | 5Kg

MOLINO SPADONI | Farina Speciale Professionale per Pizza Classica PZ3
Inhoud : 5Kg
Ingrediënten :

Merk : MOLINO SPADONI
molinospadoni.it
Gemaakt in : Coccolia
Regio : Emilia Romagna (Italië)

Artikel # : CAP111000480

Uit assortiment
SKU
CAP111000480
€ 12,97

MOLINO SPADONI | Farina Speciale Professionale per Pizza Classica PZ3 | 5Kg

Meer informatie
Featured ProductNee
MerkMOLINO SPADONI
Produceert in:Italië
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:MOLINO SPADONI | Farina Speciale Professionale per Pizza Classica PZ3 | 5Kg
Uw waardering
Stel uw vraag
Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.
Vragen

1 Product

Toon per pagina
  1. lazyload

    Mario stelt 7 sep. 2019

    Wat is het verschil tussen Pz1, pz2 en pz3

    1 antwoord
    1. lazyload

      Lauro Lai antwoord 10 sep. 2019

      Het verschil tussen de PZ1 t/m PZ4 is hier te lezen:


      PZ1 00 - VOOR PIZZA AL TAGLIO - Zwak bloem, snel rijzend (2-4 uur) W170.


      PZ2 00 - VOOR ZACHTE PIZZA Evenwichtige en goed renderende bloem, korte rijstijd (4-6 uur) W200.


      PZ3 00 - VOOR KLASSIEKE PIZZA Veelzijdig en wijd verspreid meel, medium rijzend (8-10 uur) W280.


      PZ4 00 - VOOR CRISPY PIZZA Sterk meel, lang rijzend (10-20 uur) W325.

    2. Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reacties achterlaten. Log in of Maak een account

1 Product

Toon per pagina