MULINO CAPUTO | Farina Tipo "00" -Cuoco - Lunga Lievitazione

MULINO CAPUTO | Farina Tipo 00 "Cuoco" - Lunga Lievitazione Ingrediënten: Bloem type 00 voor PizzaMerk : MULINO CAPUTO http://www.mulinocaputo.it Gemaakt in : Napoli Regio : Campania

Rheologische eigenschappen
Eiwitgehalte: min 13%
W-waarde: W 300/320
Elasticiteit: P/L 0.50/0.60

Artikel # : MUL33777N
Op voorraad
SKU
MUL33777N
Gegroepeerde productitems
Product NaamAantal
PIZZABLOEM TIPO 00 ‘CUOCO’ – MULINO CAPUTO 1KG Nog 510 beschikbaar
€ 2,29
PIZZABLOEM TIPO 00 ‘CUOCO’ – MULINO CAPUTO 5KG 0 beschikbaar
€ 9,97
Niet op voorraad
PIZZABLOEM TIPO 00 ‘CUOCO’ – MULINO CAPUTO 25KG (sacco rosso) 0 beschikbaar
€ 34,97
Niet op voorraad
Keurmerk webwinkel


lazyload

Binnen 1-3 werkdagen bij U thuis bezorgd via PostNL

TOP-kwaliteit producten

Uitstekende en persoonlijke Service

Groot assortiment

Ruim 1000 artikelen op voorraad

Klantenservice: 7 dagen in de week

06.44244239

14 dagen bedenktijd + 14 dagen retour

retourkosten voor eigen rekening

Scherpe prijzen!

 

 

 
Nieuwe Producten

MULINO CAPUTO | Farina Tipo 00 CUOCO - Lunga Lievitazione

Meel met sterke, elastische gluten, ideaal voor deeg dat een lange gisting vereist. Elastisch gluten en zacht zetmeel helpen deeg om een grote hydratatie te krijgen. Licht, met een perfecte rijping, voldoet aan de behoeften van maestri pizzaioli. Ideaal voor Napolitaanse klassieke pizza.

Rheologische eigenschappen
Eiwitgehalte: min 13%
W-waarde: W 300/320
Elasticiteit: P/L 0.50/0.60

** HORECAGELEGENHEDEN kunnen onze speciale prijslijst aanvragen via info@peccatidigola.nl

*** In het geval dat deze product uit voorraad is, vraag dan om de levertijd via info@peccatidigola.nl

Meer informatie
Produceert in:Italië
Featured ProductNee
MerkMULINO CAPUTO
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:MULINO CAPUTO | Farina Tipo "00" -Cuoco - Lunga Lievitazione
Uw waardering
Stel uw vraag
Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.
Vragen

1 Product

Toon per pagina
  1. lazyload

    Maurice Mulder stelt 1 apr. 2020

    Krijg ik met dit product ook een knapperige textuur?

    1 antwoord
    1. lazyload

      Lauro Lai antwoord 1 apr. 2020

      Voor een knapperige pizza resultaat is het eigenlijk meer van belang de manier hoe U de pizza bakt. In een normale oven zal het niet grote resultaten geven. Bij een pizza oven (op hout of niet) is de bodem zeker knapperig. Met deze pizzabloem is de smaak in ieder geval stukken beter dan andere bloemen. Dit geld ook voor de Napoletana en de Superiore bloem van Le 5 Stagioni en ook voor de Mulino Caputo Pizzeria bloem. De klassieke bloemen van deze 2 merken zijn prima ook goed maar, nogmaals, voor een knapperig resultaat gaat het meer om hoe U ze bakt.
      Mvg

    2. Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reacties achterlaten. Log in of Maak een account

1 Product

Toon per pagina