MULINO CAPUTO | Farina Tipo 00 CUOCO – Lunga Lievitazione
Meel met sterke, elastische gluten, ideaal voor deeg dat een lange gisting vereist.
Elastisch gluten en zacht zetmeel helpen deeg om een grote hydratatie te krijgen. Licht, met een perfecte rijping, voldoet aan de behoeften van maestri pizzaioli. Ideaal voor Napolitaanse klassieke pizza.
Rheologische eigenschappen
Eiwitgehalte: min 13%
W-waarde: W 300/320
Elasticiteit: P/L 0.50/0.60
** HORECAGELEGENHEDEN kunnen onze speciale prijslijst aanvragen via info@peccatidigola.nl
*** In het geval dat deze product uit voorraad is, vraag dan om de levertijd via info@peccatidigola.nl
Piero –
..ik vindt het de beste pizzabloem maar dat is mijn persoonlijke opinie! W Napoli!!
Vincent (geverifieerde eigenaar) –
Heel mooi sterk pizzabloem. Werkt superfijn, mooi zacht bloem, vormt een mooi sterk gluten-netwerk.
Ik vind het nog net iets fijner werken dan 5 Stagioni.
En in de aanbiedingsprijs helemaal een goede koop!
Martin (geverifieerde eigenaar) –
zeer fijne en sterke bloem om mee te werken
Jürgen –
Mooie farina voor een perfecte napolitaanse pizzabodem. icm met biergist een top pizzabodem.
Bellisima!!
Bouke –
Goede bloem voor fermentatie in de koelkast, geeft het deeg een vollere smaak door de langere rijping.
Maaike –
Als je thuis een Napolitaanse pizza wil bakken op een Kamado, kun je niet zonder deze bloem. Perfect!
Bertjan (geverifieerde eigenaar) –
Samen met de le 5 stagioni superiore is dit voor mij echt de betere bloem voor pizza. Met biergist van Le 5 stagioni is dit de perfecte combinatie.
Lil B –
Prima bloem voor pizzadeeg; makkelijk te verwerken, lange gisting (in de koelkast), lekker luchtig resultaat.
Anca Moldoveanu (geverifieerde eigenaar) –
Beste bloem voor eclairs,choux of profiterols
Theo (geverifieerde eigenaar) –
perfecte pizza thuis
Livia Archer (geverifieerde eigenaar) –
Dit is mijn favoriete bloem om elke week mijn eigen pizzadeeg mee te maken. Het is een ontzettend fijn en smaakvol product waar ik niet meer zonder kan (en wil).