Nduja e Salumi di Gabriella Bellantone | Capocollo Piccante

Waardering:
100%

Nduja e Salumi di Gabriella Bellantone | Capocollo Piccante

De Capocollo Piccante wordt verkregen van de achterkant van de nek van het varken. Het wordt bewaard in pekel voor een paar dagen, vervolgens wordt het verpakt en laten rijpen voor ongeveer 120 dagen.

Op voorraad
SKU
BEL-CAP
Gegroepeerde productitems
Product NaamAantal
Stuk Capocollo Piccante van 580÷599g (25.97€/Kg) 0 beschikbaar
€ 15,06
Niet op voorraad
Hele Capocollo Piccante van 1611g (25.97€/Kg) Nog 1 beschikbaar
€ 41,84

Nduja e Salumi di Gabriella Bellantone | Capocollo Piccante

Ingrediënten : varkensvlees, rode peper , zout , dextrose , sucrose , ascorbinezuur , kaliumnitraat , wijnazijn. Bevat geen voedsel allergenen. 100% Italiaanse vlees.

Merk : Nduja e Salumi di Gabriella Bellantone
www.ndujadispilingabellantone.com
Gemaakt in : Spilinga (VV)
Regio : Calabrië

Artikel # : BEL-CAP

Meer informatie
Produceert in:
Featured ProductNee
MerkNDUJA E SALUMI DI GABRIELLA BELLANTONE
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nduja e Salumi di Gabriella Bellantone | Capocollo Piccante
Uw waardering
Stel uw vraag
Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.
Vaak samen gekocht