POSTNL

Veilig en snelle verzendingen

TOP SERVICE 7 DAGEN PER WEEK

Snelle en persoonlijke service

14 DAGEN BEDENKTIJD

+ 14 dagen retour

GROOT ASSORTIMENT

Ruim 700 artikelen op voorraad!

Elicoidali nr 49 GLUTENVRIJ | 400g | RUMMO

SKU: RUM51330

 2,89 incl. btw
KOOP NU
Verzending: PostNL

 Afhalen: Apeldoorn (alleen op afspraak)

Op voorraad

Op voorraad

Toevoegen aan winkelwagen

Op voorraad

Heb je een vraag?
Onze experts staan klaar om te helpen.
+31 6 442 442 39
EAN: 8008343880497

Rummo’s Elicoidali nr. 49 glutenvrij biedt de heerlijke ervaring van Italiaanse pasta zonder gluten. Geniet van Elicoidali glutenvrij met Pesto Genovese of Tomatensaus en Aubergine voor een smakelijk glutenvrij diner.

Elicoidali nr 49 GLUTENVRIJ | 400g | RUMMO

Rummo’s Elicoidali nr. 49 glutenvrij biedt een heerlijke glutenvrije optie voor liefhebbers van Italiaanse pasta. Met zijn spiraalvormige buisvormige structuur en gemaakt van hoogwaardige glutenvrije ingrediënten, belooft deze pasta een bevredigende en smaakvolle maaltijd voor iedereen.

Elicoidali glutenvrij met Pesto Genovese Recept:

Ingrediënten:

  • 400 g Rummo Elicoidali nr. 49 glutenvrij
  • Verse basilicumblaadjes
  • Geroosterde pijnboompitten
  • Parmezaanse kaas, geraspt
  • Knoflook, fijngehakt
  • Extra vierge olijfolie
  • Zout en zwarte peper naar smaak
  • Cherrytomaatjes, gehalveerd (optioneel)
  • Aantal porties: 4 personen

Instructies:

  1. Kook de Elicoidali glutenvrij volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Maak een pesto door basilicum, pijnboompitten, Parmezaanse kaas, knoflook, olijfolie, zout en peper te pureren.
  3. Meng de gekookte Elicoidali glutenvrij met de pesto.
  4. Voeg gehalveerde cherrytomaatjes toe voor extra frisheid (optioneel).
  5. Garneer met extra Parmezaanse kaas.

Elicoidali glutenvrij met Tomatensaus en Aubergine Recept:

Ingrediënten:

  • 400 g Rummo Elicoidali nr. 49 glutenvrij
  • Tomatensaus
  • Aubergine, in blokjes gesneden
  • Ui, fijngehakt
  • Verse basilicumblaadjes
  • Olijfolie
  • Knoflook, fijngehakt
  • Zout en zwarte peper naar smaak
  • Geraspte Pecorino Romano kaas voor garnering
  • Aantal porties: 4 personen

Instructies:

  1. Kook de Elicoidali glutenvrij volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verhit olijfolie in een pan, voeg ui en knoflook toe en bak tot ze zacht zijn.
  3. Voeg aubergine toe en bak tot het goudbruin is.
  4. Giet tomatensaus in de pan en laat sudderen.
  5. Voeg verse basilicumblaadjes toe, breng op smaak met zout en peper.
  6. Meng de gekookte Elicoidali glutenvrij met de tomaten-auberginesaus.
  7. Garneer met geraspte Pecorino Romano kaas.
Gewicht 0,411 kg

Merk

RUMMO

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

ITALIANEN KIEZEN OOK VOOR

ONZE DIENSTEN

BETAALBAAR & EERLIJK
Ontdek eerlijke kwaliteit voor scherpe prijzen
GEKOELDE VERZENDING
Versproduct(en) gekoeld verpakt zonder extra toeslag
TOPKLASSE KLANTENSERVICE
Verfijnde klantenservice met Italiaanse flair
SUPPORT 09:00 - 18:00
Elke dag van de week
MILIEUVRIENDELIJK IN ELKE STAP
Duurzaam Verpakt, Duurzaam Geleverd
GEVESTIGD IN APELDOORN
Bestellingen afhaalbaar op afspraak

NIEUWSTE AANWINST