Fettuccine nr 89 | 500g | RUMMO
Rummo’s Fettuccine nr. 89 is een klassieke Italiaanse pastavariant die bekend staat om zijn brede lintvormige slierten. Met de kenmerkende ruwe textuur houdt deze pasta perfect sauzen vast voor een rijke en smaakvolle ervaring.
Fettuccine met Romige Alfredo Saus Recept:
Ingrediënten:
- 400 g Rummo Fettuccine nr. 89
- Boter
- Zware room
- Geraspte Parmezaanse kaas
- Knoflook, fijngehakt
- Verse peterselie, gehakt
- Zout en zwarte peper naar smaak
- Aantal porties: 4 personen
Instructies:
- Kook de Fettuccine nr. 89 volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Smelt boter in een pan, voeg knoflook toe en bak kort.
- Voeg zware room toe en laat sudderen.
- Voeg geraspte Parmezaanse kaas toe en roer tot de saus dikker wordt.
- Meng de gekookte Fettuccine nr. 89 met de romige Alfredo saus.
- Breng op smaak met zout en zwarte peper.
- Garneer met verse peterselie voor het serveren.
Fettuccine met Zongedroogde Tomaten en Spinazie Recept:
Ingrediënten:
- 400 g Rummo Fettuccine nr. 89
- Zongedroogde tomaten, in reepjes
- Verse spinazieblaadjes
- Olijfolie
- Knoflook, fijngehakt
- Pijnboompitten, geroosterd
- Zout en zwarte peper naar smaak
- Aantal porties: 4 personen
Instructies:
- Kook de Fettuccine nr. 89 volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verhit olijfolie in een pan, voeg knoflook toe en bak kort.
- Voeg zongedroogde tomaten en verse spinazie toe, bak tot de spinazie verwelkt is.
- Meng de gekookte Fettuccine nr. 89 met de tomaten en spinazie.
- Breng op smaak met zout en zwarte peper.
- Garneer met geroosterde pijnboompitten.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.