Lasagne all’uovo nr 173 | 500g | RUMMO
Rummo’s Lasagne all’uovo nr. 173 is een klassieke Italiaanse pastavariant die bekend staat om zijn brede, platte vellen en rijke eierachtige smaak. Deze lasagne biedt de perfecte basis voor het creëren van smaakvolle, gelaagde gerechten waar de Italiaanse keuken om bekend staat.
De eierpasta van Rummo zorgt voor een zachte en smaakvolle textuur, en de brede vellen absorberen sauzen op een manier die elke hap een genot maakt.
Lasagne all’uovo met Bolognesesaus Recept:
Ingrediënten:
- 400 g Rummo Lasagne all’uovo nr. 173
- Rundergehakt
- Ui, wortel, selderij (fijngesneden)
- Tomatenpuree
- Rode wijn
- Melk
- Geraspte Parmezaanse kaas
- Boter
- Zout en zwarte peper naar smaak
- Aantal porties: 6 personen
Instructies:
- Kook de Lasagne all’uovo nr. 173 volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Bereid een Bolognesesaus door gehakt, groenten, tomatenpuree en rode wijn te koken.
- Maak een bechamelsaus door boter te smelten, bloem toe te voegen en geleidelijk melk in te roeren.
- Vet een ovenschaal in en begin met een laag lasagnevellen, gevolgd door Bolognesesaus en bechamelsaus.
- Herhaal de lagen en eindig met een laag bechamelsaus.
- Bestrooi met geraspte Parmezaanse kaas.
- Bak in de oven tot de kaas goudbruin is.
- Laat even rusten voor het serveren.
Lasagne all’uovo met Spinazie en Ricotta Recept:
Ingrediënten:
- 400 g Rummo Lasagne all’uovo nr. 173
- Verse spinazieblaadjes
- Ricotta kaas
- Tomatensaus
- Geraspte mozzarella kaas
- Knoflook, fijngehakt
- Olijfolie
- Zout en zwarte peper naar smaak
- Aantal porties: 6 personen
Instructies:
- Kook de Lasagne all’uovo nr. 173 volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verhit olijfolie in een pan, voeg knoflook toe en bak kort.
- Voeg verse spinazie toe en bak tot deze is geslonken.
- Meng ricotta met zout en zwarte peper.
- Vet een ovenschaal in en begin met een laag lasagnevellen, gevolgd door tomatensaus, spinazie en ricotta.
- Herhaal de lagen en eindig met een laag mozzarella kaas.
- Bak in de oven tot de kaas gesmolten is.
- Laat even rusten voor het serveren.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.