Verzendmethode

Peccati Di Gola verstuurt uw bestelling via myParcel (PostNL), veilig, vertrouwd en traceerbaar. Zodra uw bestelling afgeleverd wordt bij PostNL ontvangt u automatisch een e-mail met daarin het track & trace nummer van het pakket. Zo nodig kunt u het pakketje dan online volgen.

Levertijden en verzendkosten

Bestellingen die voor 21:00 geplaatst zijn, worden de volgende (werk)dag 's ochtends verstuurd en, normaal gesproken, de dag daarna afgeleverd. Peccati Di Gola gaat er dus van uit dat de levertijd tussen de 2 en maximaal 4 dagen is.

Verzendkosten voor Nederland zijn 5.99€ inclusief BTW. 

 

Verpakking

Peccati Di Gola verpakt alle producten zorgvuldig. Waar mogelijk worden stukken karton door ons hergebruikt als vulmateriaal om schuiven van de producten en daarmee eventuele beschadigingen te voorkomen. Onder andere op basis van deze recyclemethode kan Peccati Di Gola u kwalitatief hoogwaardige Italiaanse producten aanbieden tegen de laagste prijzen in Nederland en tegelijkertijd het milieu steunen.

Retournering

Peccati Di Gola gelooft in de kwaliteit van de producten die verkocht worden, maar beseft dat het soms toch kan gebeuren dat een product niet bevalt. Als een product, om wat voor reden dan ook, niet aan uw verwachtingen voldoet, bieden wij u de mogelijkheid het binnen 14 dagen aan ons te retourneren. Voor het retourneren hoeft geen reden vermeld te worden. Wel moeten de producten ongeopend, ongebruikt en onbeschadigd teruggestuurd worden. De verzendkosten voor het terugzenden van de artikelen zijn voor rekening van de koper.