Verzendmethode

Peccati Di Gola verstuurt uw bestelling via myParcel (PostNL), veilig, vertrouwd en traceerbaar. Zodra uw bestelling afgeleverd wordt bij PostNL ontvangt u automatisch een e-mail met daarin het track & trace nummer van het pakket. Zo nodig kunt u het pakketje dan online volgen.

Levertijden en verzendkosten

Bestellingen die voor 21:00 geplaatst zijn, worden de volgende (werk)dag 's ochtends verstuurd en, normaal gesproken, de dag daarna afgeleverd. Peccati Di Gola gaat er dus van uit dat de levertijd tussen de 2 en maximaal 4 dagen is.

Peccati Di Gola streeft ernaar om de kosten zo laag mogelijk te houden zodat Italiaans eten niet duur hoeft te zijn. De verzendkosten worden daarom deel betaalt door Peccati Di Gola, zie tabel hieronder. Vanaf 100€ zijn de verzendkosten gratis binnen Nederland.

 Verzendkosten 

Verpakking

Peccati Di Gola verpakt alle producten zorgvuldig. Waar mogelijk worden stukken karton door ons hergebruikt als vulmateriaal om schuiven van de producten en daarmee eventuele beschadigingen te voorkomen. Onder andere op basis van deze recyclemethode kan Peccati Di Gola u kwalitatief hoogwaardige Italiaanse producten aanbieden tegen de laagste prijzen in Nederland en tegelijkertijd het milieu steunen.

Retournering

Peccati Di Gola gelooft in de kwaliteit van de producten die verkocht worden, maar beseft dat het soms toch kan gebeuren dat een product niet bevalt. Als een product, om wat voor reden dan ook, niet aan uw verwachtingen voldoet, bieden wij u de mogelijkheid het binnen 14 dagen aan ons te retourneren. Voor het retourneren hoeft geen reden vermeld te worden. Wel moeten de producten ongeopend, ongebruikt en onbeschadigd teruggestuurd worden. Voor het terugsturen krijgt u van ons een retourlabel. Die kunt u uitprinten, op de verpakking plakken en bij een PostNL balie afleveren. Als u geen printer heeft dan sturen wij u de retourlabel per post.