Tubetti Rigati nr 72 Volkoren (Integrali) BIO | 500g | RUMMO
Rummo’s Tubetti Rigati nr. 72 Volkoren (Integrali) BIO is een biologische, volkoren variant van de klassieke Tubetti Rigati, rijk aan vezels en voedingsstoffen. Deze buisvormige pasta met ribbels is niet alleen een heerlijke keuze, maar ook een gezonde toevoeging aan je maaltijden.
Tubetti Rigati met Tomaten en Kikkererwten Recept:
Ingrediënten:
- 400 g Rummo Tubetti Rigati nr. 72 Volkoren BIO
- Tomatensaus
- Kikkererwten, gekookt
- Ui, fijngehakt
- Knoflook, fijngehakt
- Verse basilicumblaadjes
- Olijfolie
- Zout en zwarte peper naar smaak
- Aantal porties: 4 personen
Instructies:
- Kook de Tubetti Rigati volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verhit olijfolie in een pan, voeg ui en knoflook toe en bak tot ze zacht zijn.
- Voeg tomatensaus toe en laat sudderen.
- Voeg gekookte kikkererwten toe en roer goed door.
- Breng op smaak met zout en peper.
- Giet de gekookte pasta af en meng met de tomaten-kikkererwten saus.
- Garneer met verse basilicumblaadjes.
Tubetti Rigati met Geroosterde Groenten en Pesto Recept:
Ingrediënten:
- 400 g Rummo Tubetti Rigati nr. 72 Volkoren BIO
- Gemengde groenten (paprika, courgette, cherrytomaatjes), in stukjes
- Pesto saus
- Olijfolie
- Verse tijmblaadjes
- Zout en zwarte peper naar smaak
- Geraspte Parmezaanse kaas voor garnering
- Aantal porties: 4 personen
Instructies:
- Kook de Tubetti Rigati volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Meng de gesneden groenten met olijfolie, tijm, zout en peper.
- Rooster de groenten in de oven tot ze gaar en lichtbruin zijn.
- Giet de gekookte pasta af en meng met pesto.
- Voeg de geroosterde groenten toe en roer voorzichtig door.
- Garneer met geraspte Parmezaanse kaas.
Michiel Weidner (geverifieerde eigenaar) –
de enige goede volkoren pasta
Aria Yazdanbakhsh (geverifieerde eigenaar) –
Lekkere volkoren pasta